Something about us

Who we are

Wij communiceren alleen begrijpelijke boodschappen. We halen alle deadlines, zonder concessies.

Van plan, naar ontwerp, van uitvoering naar productie. In bepaalde situaties is het werken met creatieve duizendpoten een verademing.

Briefings kunnen summier, korte lijnen genereren minder ruis en plannen is eenvoudiger. Juist in deze situaties voelt Studio-073 zich als de spreekwoordelijke vis in het water. Overzicht in tijd en werkzaamheden, snel schakelen en toch indruk maken met een inhoudelijk eindproduct.

Dát is Studio-073.

Graphic Designer

Katja de Gouw

Graphic Designer

Katja de Gouw

Graphic Designer

Theo van der Meijs

Graphic Designer

Theo van der Meijs

Graphic Designer

Theo van der Meijs

Graphic Designer

Katja de Gouw

Graphic Design

Brochures, rapporten, presentaties en websites vormgeven is ons dagelijkse werk. Spelen met de vrijheden en de randvoorwaarden. De vormen, kleuren, typografie en de beelden, samen laten komen tot een welhaast vanzelfsprekend eindresultaat. Misschien wel het mooiste vak dat er is.

Illustration

Digitaal of op papier. Zwart-wit of kleur. In lijn of gevuld. We tekenen plattegronden, artist-impressions en allerlei andere afbeeldingen. We vinden het heerlijk om te doen en maken er graag iets moois van.

Web Design

We ontwerpen en bouwen eigentijdse, functionele responsive-websites. Door een efficiënte werkwijze kunnen we in een korte tijd veel bereiken. Ook deze site hebben we natuurlijk zelf gemaakt.

Photography

We maken foto’s van producten en vastgoed. We vinden dat drone-shots onmisbaar zijn om vastgoed optimaal weer te geven en hebben hiervoor een ROC-light opleiding gevolgd. Daarnaast vinden we het super leuk om ons kantoor af en toe om te bouwen tot een heuze fotostudio!

Back To Top

Nadrukkelijk indruk maken met inhoud die uithoudt

Social